Kahramankart Bakiye Sorgulama

Kahramankart Bakiye Sorgulama işlemi nasıl yapılır? Nereden bakiyemi kolaylıkla sorgularım hemen tıkla ve öğren.

KahramanKart nereden alınır? Kahramankart Bakiye Sorgulama ulaşım için kullanılan bu kart N Kolay logosu görülen her yerden alınabilmektedir. Bunun dışında Dolum ve Satış Noktası’ndan da temin edilebilmektedir. Bundan sonra ulaşım araçlarından yararlanabilmek için içine bakiye yüklenmesi gerekir.

Her ne kadar bu işlemler pratik olsa da özellikle henüz alan kişiler bilmeyebilir. Eğer aralarında boşluk bırakarak MARAS, KAHRAMANKART NUMARASI, kartın arkasında bulunan son 2 haneden önceki 4 rakamı ve yüklenecek tutarı yazıp 3544’e SMS olarak yollarsanız, yükleme problem yaşanmadan yapılabilir.

SMS’ile para yüklemenin yanı sıra Online Yükleme de yapılabilir. KahramanKart’ın kendi sitesine girdikten sonra bu işlemler yapılabilir. Bundan sonra KahramanKart bakiye sorgulama kiosk ekranlarından yapılabilir.

Kahramankart Bakiye Sorgulama

KahramaKart Bakiye Sorgulama Nasıl Yapılır?

Günümüzde birçok insan ulaşım kartında o günlük yetecek bakiye varsa sonra yükleme eğilimini taşır. Bu nedenle önceden bir bakiye sorgulaması yapar. Bu kolay olsa da kartı ilk kez alan kişilerin akıllarında soru işareti bulunabilir.

KahramanKart bakiye sorgulama kiosklardan yapılabilmektedir. Böylece bakiyeyi öğrenebilir, yeterli değilse yükleme yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra evden çıkmadan internet üzerinden de sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.

Demre Hal Fiyatları

Eğer kendi sitesine girdikten sonra online bakiye sorgulama ekranını açıp, sizden istenen kartın ön yüzündeki numarayı girerseniz kısa sürede sorgulamayı tamamlayabilirsiniz. Yetersizse yine evden çıkmadan, online şekilde yükleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

KahramanKart bakiye sorgulama ile ister evde ister dışarda kartın içinde ne kadar bakiye olduğunu kolay bir şekilde görebilirsiniz.

İlginizi çekebilir: Cep Telefonlarına Müzik İndir

KahramanKart Vize İşlemleri Nasıl Yapılır?

KahramanKart vize işlemleri, kartın süresi bittiğinde uzatmayı sağlamaktadır. İndirimli ve serbest kartlar için ve 1 senedir. Ancak Tam Kart’ta böyle bir durum yoktur. Kart tipi,

  1. Öğrenci,
  2. Öğretmen,
  3. 65 yaş,
  4. Engelli REF,
  5. Engelli,
  6. Basın,
  7. Emniyet,
  8. PTT,
  9. Gazi,
  10. Gazi yakını,
  11. Şehit yakını,
  12. Devlet sporcu,
  13. Jandarma,
  14. Denetim,
  15. Vazife malulü,
  16. Zabıta,
  17. TÜİK,
  18. Orman muh.,
  19. Gümrük muhafaza,
  20. AFAD personel,
  21. KMBB görevli,

Olanlar tarafından yapılmaktadır. KahramanKart vize işlemleri indirimli kartlarda kiosk dolum noktalarında yapılabilmektedir.

Serbest kartlar ise KahramanKart İşlem Merkezi, Ulu Camii Gişesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kaski Su Veznesi Gişesi, Avşar Tıp Fakülte Girişi Gişesi, Elbistan ve Afşin şubelerinde yapılmaktadır.

KahramanKart İçin Gerekli Evraklar Neler?

KahramanKart indirimli ve serbest kart alımında bazı belgeler gerekir. Eğer indirimli alacaksanız 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı ya da ehliyet fotokopisi, öğrenciler için öğrenim dönemine ait öğrenci belgesi şarttır. Bunlar ile beraber işlem Merkezine başvurulur.

Eğer serbest kart alacaksanız 1 adet fotoğraf, nüfus cüzdanı ya da ehliyet fotokopisi, ücretsiz biniş durumunu belgeleyen kart ya da resmi belge ile beraber işlem merkezine gidilmelidir.

KahramanKart Biniş Ücretleri Ne Kadar?

KahramanKart tam kart ile 1 binişte 5,50 TL’dir. İndirimli öğrencilerde se 3,50 TL’dir. Ayrıca diğer gruplarda da durumlar şöyledir;

  1. İndirimli öğretmen: 5,40 TL
  2. Öğrenci-sivil-öğrenci kredi kartı: 5,60 TL
  3. Öğrenci-sivil-öğretmen NFC: 5,50 TL
  4. Aktarma: 2,25 TL
  5. 2 binişlik ultra light: 15,00 TL
  6. Şoför kart 1 biniş: 7 TL

KahramanKart tarifeleri merkez içinde böyledir. Ancak farklı yerlerde değişiklik olabilmektedir. Elbistan tarifesinde tam kartla bir biniş 5 TL’dir. İndirimli öğrenci ise 3,25 TL’dir.

Eğer KahramanKart almışsanız ve her gün kullanıyorsanız, KahramanKart bakiye sorgulaması işlemlerinin her gün yapılması önerilir. Böylece her gün ne kadar olduğunu öğrenebilir, gerekliyse hemen yükleyebilirsiniz.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler