Elazığ Bungalov Evleri – Elazığ Göl Manzaralı Bungalov Evler

Elazığ'ın Bungalov Evleri: Hazar Bungalov Butik Otel

Elazığ, Doğu Anadolu Bölgesi'nin Yukarı Fırat Bölümü'nde konumlanmıştır. Tarihi Milattan Önce 4000'li yıllara dayanan Harput kentinin devamı olan Elazığ, yıllarca Harput olarak bilinmiştir. Ülke topraklarının %1,2'sini oluşturan Elazığ, 9.153 kilometrekare yüzölçümüne sahiptir.

Elazığ'ın Coğrafi Konumu

Elazığ, Bingöl'den doğuda, Tunceli üzerinden Keban Baraj Gölü'ne, Karakaya Baraj Gölü üzerinden Malatya'ya, Diyarbakır'a kadar olan güney sınırıyla çevrilidir.

Elazığ Bungalov Evleri ve Konaklama

Elazığ'da sadece bir adet bungalov tesisi bulunmaktadır. Hazar Bungalov Butik Otel, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde konumlanmıştır. Hazar Gölü kenarında bulunan tesis, 1 villa bungalov ve 11 bungalov ev ile misafirlerine hizmet vermektedir.

Hazar Bungalov Butik Otel'ın Özellikleri

Tesis, açık ve kapalı restoran alanlarına sahip olup, dünya mutfağından Türk mutfağına kadar geniş bir menü sunmaktadır. Özel oyun parkı, barbekü alanı, açık hava sineması, ekolojik tarım alanı, mini hayvanat bahçesi ve oyun salonu ile çocuklu ailelere hitap etmektedir.

Aktivite ve Ulaşım Olanakları

Hazar Bungalov Butik Otel'de konaklayan misafirler, Hazar Baba Kayak Merkezi'ne sadece 15 dakikalık mesafede bulunmaktadırlar. Ayrıca tesis, jet ski, tur teknesi ve ATV motorları gibi aktiviteler ile konuklarına farklı deneyimler sunmaktadır.

İletişim ve Rezervasyon

Hazar Bungalov Butik Otel iletişim bilgileri:

  • Konum: Google Maps
  • Telefon: 0531 371 23 23

Elazığ'ın eşsiz doğasında bungalov evlerde konaklayarak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için Hazar Bungalov Butik Otel, doğru tercih olabilir.

Keşfetmeye Devam Edin: İlgili Bağlantıları Kullanın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler