DV 2025 Green Card Başvurusu Ne Zaman? – 2024 Green Card Başvuru Nasıl Yapılır Ve Şartları Neler?

DV 2025 Green Card Başvuru Süreci Başladı

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD), 2025 Green Card başvuru süreci için geri sayım resmen başladı. Freetown Büyükelçiliği tarafından yapılan resmi açıklamada, Green Card başvuru tarihleri, süreci, gerekli evraklar ve tüm detaylar paylaşıldı. Bu açıklamaların ardından ABD'de çalışma hakkı elde etmek isteyen birçok kişi, Green Card başvurusu ile ilgili araştırmalara başladı. Seyahat içeriğimizde DV 2025 Green Card başvuru sürecine dair detayları okuyabilirsiniz. Yeşil kart olarak da bilinen Green Card başvurusu ve gerekli evraklar hakkında merak ettiğiniz her şeyi sitemizden bulabilirsiniz.

DV 2025 Green Card Başvuru Tarihleri ve Detaylar

DV 2025 Green Card başvuru süreci, 2024 yılında resmen başlıyor. Başvurular 4 Ekim 2023 Çarşamba günü saat 19:00'da başlayacak ve son başvuru tarihi 7 Kasım 2024 Salı günü Türkiye Saati ile 20:00'da sona erecek. Başvuruların nasıl yapıldığı ve gerekli şartlar hakkında bilgi almak için yazımızı inceleyebilirsiniz.

2024 Green Card Başvuru Nasıl Yapılır?

2023 Green Card çekilişi için başvurular ücretsiz olarak DV Lottery üzerinden yapılmaktadır. Doğru ve anlaşılır İngilizce ile başvurularınızı tamamlamanız gerekmektedir. Başvuru sırasında dikkat edilmesi gereken detaylar ile ilgili bilgi almak için DV Lottery resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

2023 Green Card Başvurusunda Pasaport Gerekli Mi?

2024 Green Card çekilişi başvurularında artık pasaport şartı aranmamaktadır. Bu nedenle başvurularınızı pasaportsuz da gerçekleştirebilirsiniz.

DV 2025 Green Card Başvuru Şartları Neler?

DV 2025 Green Card çekilişi için belirlenen şartları yerine getirmeniz gerekmektedir. Uygunluk şartları arasında lise mezunu olmak, uzmanlık gerektiren alanda en az 2 yıl deneyime sahip olmak ve 18 yaşından büyük olmak bulunmaktadır. Ayrıca başvuruların sadece DV Lottery resmi internet sitesi üzerinden yapılması gerekmektedir.

DV 2025 Green Card Başvuru Ücreti

DV 2025 Green Card başvurusu ücretsizdir. Başvurular, DV Lottery dışında hiçbir platform üzerinden yapılmamaktadır. Kişisel verilerinizi korumak için resmi kanallardan başvuruda bulunmanız önemlidir. Dolandırıcı sitelere karşı dikkatli olunuz.

Hayal Gücünüzü Besleyin: Benzer Konulardaki Bağlantıları İnceleyin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler