Boraboy Gölü Tabiat Parkı Bungalov Evleri 2024 Ücretleri

Boraboy Gölü Tabiat Parkı'nda Bungalov Evlerinde Tatil Keyfi

Boraboy Gölü Tabiat Parkı, Amasya ilinin Taşova ilçesine bağlı Boraboy Köyü sınırları içerisinde yer almaktadır. Doğanın kucağında huzurlu bir tatil geçirmek isteyenlerin uğrak noktalarından biridir. Özellikle Boraboy Gölü Tabiat Parkı bungalov evleri, göl manzaralı ve ağaçlar arasında yer almasıyla dikkat çekiyor.

Boraboy Gölü Tabiat Parkı'na Ulaşım Nasıl Sağlanır?

Boraboy Gölü Tabiat Parkı, Amasya kent merkezine 62 kilometre uzaklıkta olup asfalt yollarla kolayca ulaşılabilir. Taşova ilçe merkezinden Boraboy Gölü Tabiat Parkı'na ulaşmak için ise 22 kilometrelik bir yolculuk gerekmektedir. Taşova ilçe merkezinden Boraboy Köyü'ne düzenli servislerle ulaşım sağlanmaktadır.

İster kendi aracınızla ister toplu taşıma ile seyahat etmek isteyin, Boraboy Gölü Tabiat Parkı'nın güncel konum bilgisine ve iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

Boraboy Gölü Tabiat Parkı Bungalov Evleri Özellikleri

Boraboy Gölü Tabiat Parkı'nda konaklayanlar, günübirlik piknik yapmanın yanı sıra çadır kampı ve karavan kampı da gerçekleştirebilir. Boraboy Bungalov Evlerinde ise konaklama deneyimi yaşayabilirsiniz. Parktaki bungalov evler, göl manzaralı ve orman içinde yer almasıyla tercih sebebi olmaktadır.

Park içinde iki farklı konaklama seçeneği sunulmaktadır:

  • Orman İçi 2+1 Bungalov Evler: Check-in saati 14:00'ten sonra, check-out saati ise 11:00'dir. Bu bungalov evlerde banyo, barbekü, tv, sıcak su gibi olanaklar bulunmaktadır.
  • Göl Kenarı 1+0 Bungalov Evler: Check-in saati yine 14:00'ten sonra, check-out ise 11:00. Bu tip evlerde de tüm konaklama ihtiyaçlarınız düşünülmüş olup mini buzdolabı, barbekü gibi imkanlar mevcuttur.

Boraboy Gölü Tabiat Parkı Bungalov Evleri 2024 Fiyatları

2024 yılında Boraboy Gölü Tabiat Parkı bungalov evlerinde konaklama fiyatları belli oldu. Orman içi 2+1 ve göl kenarı 1+0 bungalov evlerinde konaklamak isteyenler için günlük konaklama ücreti 750.00₺ olarak belirlenmiştir. Dinlendirici ve huzurlu bir tatil için Boraboy Gölü Tabiat Parkı bungalov evlerini tercih edebilirsiniz.

Keşfetmeye Devam Edin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler