Hisarönü Koyu Bungalov Evleri – Hisarönü Koyu Denize Sıfır Ve Havuzlu Bungalov Evler

Unutulmaz Tatil Deneyimi: Hisarönü'nde Denize Sıfır Bungalov Evler

Hisarönü, Muğla'nın Marmaris ilçesine bağlı bir bölge olarak bilinir. Hisarönü Koyu'nun denizi bulanık olsa da ilerledikçe berraklaşır ve temiz bir deniz sunar. Doğası gereği oldukça sakin ve güzel olan Hisarönü Koyu, ziyaretçilerine ferah bir atmosfer sunar. Sahili taşlık ve kum yapısına sahip olan Hisarönü Koyu'nda deniz keyfi yaşamak isteyenler için ideal bir ortam oluşturuyor. Eğer Marmaris'e yolunuz düşerse, Hisarönü Koyu'nu mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Marmaris Club Rena: Denize Sıfır Konfor

Marmaris'in Hisarönü Koyu'nda konumlanan Marmaris Club Rena, açık yüzme havuzu ve yeşilliklerle çevrili bahçesiyle misafirlerini ağırlıyor. Kendine özel plaj alanı bulunan işletmede 7 adet bungalov ev yer alıyor. Her bir bungalov evinde özel balkon, ücretsiz banyo malzemeleri, eşya dolabı, özel banyo ve klima gibi imkanlar mevcut. Ayrıca tesis bünyesinde restoran hizmeti sunuluyor ve ek ücret karşılığında çamaşırhane imkanı sağlanıyor.

Hisarönü Bungalow: Orman Havasıyla Huzur

Marmaris'e bağlı Hisarönü Koyu'na yakın konumda bulunan Hisarönü Bungalow, çam ağaçları arasında hizmet veriyor. Oda kahvaltı konseptiyle misafirlerini ağırlayan tesis, açık yüzme havuzu imkanı sunuyor ve ormanlık alanda konumlanması yaz sıcağında serin bir tatil vadediyor.

Acar Bungalow House: Doğayla Baş Başa

Hisarönü Koyu'nda denize 300 metre mesafede yer alan Acar Bungalow House, yemyeşil bir bahçeye sahip. Tesiste iki adet 2+1 ve dört adet 1+1 bungalov ev bulunuyor. Misafirlere uydu bağlantısı, televizyon, otopark, klima gibi olanaklar sunuluyor. Bungalov evlerde ise mutfak ekipmanları, internet hizmeti, sıcak su ve rahat bir konaklama imkanı mevcut.

Kenan Bay Boutique Hotel: Eşsiz Deniz Manzarası

Hisarönü Koyu'nda denize sıfır konumda bulunan Kenan Bay Boutique Hotel, 26 odasıyla hizmet veriyor. Çam ağaçlarıyla çevrili olan işletmede standart odaların yanı sıra bungalov konaklama seçenekleri de mevcut. Restoran, özel plaj alanı, yürüyüş parkuru gibi olanaklarla konforlu bir tatil vadediyor.

Birbirinden güzel Hisarönü Koyu bungalov evlerinde denize sıfır konumda konaklayarak unutulmaz bir tatil deneyimi yaşamak isteyenler için ideal seçenekler sunuluyor.

Konum Bilgileri:

  • Marmaris Club Rena: Haritada Görüntüle
  • Hisarönü Bungalow: Haritada Görüntüle
  • Acar Bungalow House: Haritada Görüntüle
  • Kenan Bay Boutique Hotel: Haritada Görüntüle

İletişim Bilgileri:

  • Marmaris Club Rena: 0252 466 60 53
  • Hisarönü Bungalow: 0532 221 73 97
  • Acar Bungalow House: 0554 429 70 29
  • Kenan Bay Boutique Hotel: 0530 722 26 48

Yolculuğa Hazır Mısınız? İlgili Bağlantılara Göz Atın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler