Papağan Fiyatları 2024 Sultan, Jako, Cennet Papağan Fiyatları

Papağan fiyatları 2024 yılının merak edilen konuları arasında yer alıyor. Hayvan severler tarafından ilgiyle takip edilen ve görünüşleri ile de göz dolduran canlılardan biri olan papağanlar, kendi içinde türlere ayrılıyor. Peki papağan fiyatı ne kadar, papağan fiyatları 2023 nasıl belirleniyor?

Papağan fiyatları 2024 yılında papağan beslemek isteyen vatandaşlarımızın çok merak ettiği ve araştırma yapma ihtiyacı duyduğu konular arasında yer alıyor. Papağan fiyatları kendi içinde türlere göre sınıflandırılıyor ve birbirinden farklı tutarlar ile karşımıza çıkıyor. Papağan sahiplenmek isteyen birisinin ne kadar ücret ödemesi gerektiği konusunda da bilgiler vermeye çalışacağız. Sultan papağanı fiyatları ve Jako papağanı fiyatı da merak edilenlerden biri.

Sultan papağanı fiyatları, Jako papağan fiyatlarıkakadu papağanı fiyatlarıcennet papağanı fiyatları çok merak edilen türlerin başında geliyor. Kakadu, sultan, jako ve cennet papağanının farklı farklı özellikleri bulunuyor. Bu sebeple ilk olarak hangi türden papağan sahiplenmek istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Özellikle turizm bölgelerinde sık sık göreceğiniz fotoğraf çektirirken kullanılan papağanlar da aslında görünüşü ile ön plana çıkan canlılar.

Papağan Fiyatları 2024

Papağan Fiyatları 2024

Papağan fiyatları 2024 yılı için türüne ve büyüklüğüne göre farklılık göstermektedir. Öncelikle alınacak canlının hangi türden alınacağı belirlenmelidir. Her insanın farklı beklentileri bulunmaktadır. Kimi hayvan sever konuşmasını isterken bazı hayvan severler ise ihtişamını aramaktadırlar.

Ülkemizde genel olarak satılan türler ise şunlardır.

  • Kakadu Papağanı
  • Sultan Papağanı
  • Jako Papağanı
  • Cennet Papağanı

Her bir papağanın kendine göre güzellikleri ve öne çıkan özellikleri bulunmaktadır. bu nedenle almadan önce bu özelliklere bakmak ve buna göre seçmek en iyisi olmaktadır. Papağan fiyatları ne kadar?

  • Sultan Papağanı fiyatları: 400 TL – 1000 TL arasındadır.
  • Cennet Papağanı fiyatları: 300 TL – 500 TL arasındadır.
  • Jako Papağan fiyatları: 8.000 TL – 10.000 TL arasındadır.
  • Kakadu Papağan fiyatları: 5.000 TL – 10.000 TL arasındadır.
  • Pakistan Papağanı fiyatı: 850 TL – 1.250 TL arasındadır.
  • Forpus Papağanı fiyatı: 200 TL – 400 TL arasındadır.

Papağan satın almak isteyenler, papağan fiyatları 2023 araştırması yaparak ne kadara satın alacağı konusunda araştırma yapıyorlar. Bu araştırmaların sonunda da pek çok türle karşılaşabileceğiniz konusunda baştan bir uyarı yapmış olmak istedik. Papağan fiyatları çok değişken olsa da, hatta bazı durumlarda çok yüksek fiyatlarla satışa sunulan türlerin olduğunu da söyleyebiliriz.

Peki papağan fiyatı ne kadar, nereden ve nasıl alınır?

Papağan Fiyatı 2024

Papağan fiyatı cinsine göre değişse de yavru iken alınması da fiyatta değişkenlik gösterebilmektedir. Bu nedenle mutlaka uzman satış noktalarından ya da güvenilir internet satış noktalarından alınması gerekmektedir. Güvenilir ve izinli yerlerden alınmayan canlıların nasıl elde edildiği bilinmediği gibi hastalık konusu da önem taşımaktadır. Güvenilir noktalar her türlü bakımlarını yapmakta ve o şekilde sahiplendirme işlemleri gerçekleştirmektedirler.

Sultan Papağanı

Sultan Papağanı Fiyatları

  • Sultan Papağanı fiyatları: 400 TL – 1000 TL arasındadır.

Sultan papağanı fiyatları bu türü beslemek isteyenlerin araştırdıkları konuların başında gelmektedir. Fiyatın belirlenmesinde birçok etken bulunmaktadır. Büyüklüğü, tüylerinin parlaklığı, yaşı ve daha birçok konu etken halinde olmaktadır. Taklit yeteneği olan bu canlının en büyük özelliği ise insanlara alışabilir olmasıdır. Verilecek besinler ile insanlara yakınlaşabilmektedir. Çekirdek dışında birçok bitki ve meyve sapı ile beslenebilmektedir. Özellikle darı en sevdikleri yiyecekler arasında yer almaktadır.

Jako Papağan

Jako Papağan Fiyatları

  • Jako Papağan fiyatları: 8.000 TL – 10.000 TL arasındadır.

Jako papağan fiyatları papağanlar arasında en yüksek olanıdır. Diğer papağanlara göre daha pahalı olmasının birçok nedeni bulunmaktadır. İlk olarak en çok bilinen papağan türü olmasıdır. Taklit yeteneği en iyi olan türler arasında yer almaktadır. Afrika kökenli olan bu hayvan çok fazla kelimeyi aklında tutabilmektedir. Yaşam süreleri de diğer türlere göre oldukça yüksektir.

Neredeyse insan kadar yaşayabilen bu canlı sahiplerine bağlı olmaktadır. Güzel bir eğitim ile yaklaşık 1000 kelime öğrenebilme yetenekleri bulunmaktadır.

Cennet Papağanı

Cennet Papağanı Fiyatları

  • Cennet Papağanı fiyatları: 300 TL – 500 TL arasındadır.

Cennet papağanı fiyatları, genel olarak konuşan değil göze hoş gelen bir canlı isteyenler tarafından araştırılmaktadır. Bu canlı birkaç kelime dışında konuşma yapamamaktadır. Evcilleştirilmesi 3 aylık ve altında olanlar için oldukça kolay olmaktadır. Ancak 3 aylık üstü bir yavrunun evcilleştirilmesi kesinlikle sabır istemektedir. Bu tür eş seçerken diğer türlere göre oldukça zor beğenen bir türdür.

Kendine benzeyen canlı ile eş olmak istemektedir. Kuşların aksine bu tür yıkanmayı çok sevmektedir. Kafeslerde kuş havuzu varsa yaz aylarında genellikle burada yer almaktadır.

Büyük Papağan Fiyatları

Papağan dediğimiz zaman herkesin aklına resimde de paylaştığımız o büyük papağanlar aklına gelecektir. Ancak durum her çeşit papağan için aynı değil. Tıpkı bir muhabbet kuşu kadar küçük papağan türleri de aramızda yaşamaya devam ediyor. İsterseniz bu konuya merakınız varsa, muhabbet kuşu fiyatları isimli makalemize de göz atabilirsiniz. Büyük papağan fiyatları da yine vatandaşlarımızın merak ettiği bir diğer konudur.

  • Kakadu Papağan: 5.000 TL – 10.000 TL
  • Pakistan Papağanı: 850 TL – 1.250 TL

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler