Gökçetepe Tabiat Parkı Bungalov Evleri 2024 Ücretleri

Gökçe Tepe Tabiat Parkı Bungalov Evleri: 2024 Sezonu Hakkında Güncel Bilgiler

Gökçe Tepe Tabiat Parkı Hakkında Genel Bilgiler

Gökçe Tepe Tabiat Parkı, Edirne iline bağlı Keşan ilçesi sınırları içerisinde yer alan Gökçe Tepe Köyü'nde konumlanmaktadır. Dünya'nın kendi kendini temizlemeyen 5 körfezinden biri olan Saros Körfezi'ne ev sahipliği yapması, Gökçe Tepe Tabiat Parkı'nı önemli kılan unsurlardan biridir. Bu doğal güzelliklerle çevrili parkta günlük gezi yapılabileceği gibi karavan kampı, çadır kampı ve bungalov evlerde konaklama gibi birçok aktiviteden de yararlanmak mümkündür. Ayrıca, Gökçe Tepe Tabiat Parkı'nda hizmet veren Marisstone Hotel tesisinde taş odalar ve villalarda konaklama imkanı da bulunmaktadır.

Gökçe Tepe Tabiat Parkı Bungalov Evleri Nerede ve Nasıl Ulaşılır?

Gökçe Tepe Tabiat Parkı bungalov evleri, Gökçe Tepe Tabiat Parkı sahasında yer almaktadır. Edirne'nin Keşan ilçesine bağlı Gökçe Tepe Köyü'nde konumlanan bungalov evlere ulaşım oldukça kolaydır. Edirne'ye 132 kilometre uzaklıkta bulunan tabiat parkına toplu taşıma araçları veya özel araç ile ulaşım sağlanabilir. Toplu taşıma aracı tercih eden ziyaretçiler, Edirne kent merkezi üzerinden Keşan ilçe merkezine ulaşarak oradan Gökçe Tepe Köyü'ne giden minibüs ve servislere binerek parka ulaşabilirler. Özel araç ile seyahat etmek isteyenler ise Edirne kent merkezinden Keşan istikametini takip ederek Gökçe Tepe Tabiat Parkı'na ulaşabilirler.

Gökçe Tepe Tabiat Parkı'nda Sunulan İmkanlar ve Olanaklar

Gökçe Tepe Tabiat Parkı ziyaretçilerine çeşitli aktiviteler ve olanaklar sunmaktadır. Park alanında tırmanış parkuru, zip-line, survivor macera parkuru, oyun parkı, manzara seyir alanı, futbol sahası, organik gıda pazarı, elektrik, paintball alanı, market, plaj alanı, otel hizmeti, okçuluk eğitim alanı, duş, basketbol eğitim alanı, tuvalet, kafe, yüzme eğitim alanı, mini golf alanı, bulaşık yıkama alanı, restoran, dağcılık eğitim alanı, bıçak kullanımı ve eğitim alanı gibi birçok aktivite ve hizmet bulunmaktadır.

Gökçe Tepe Tabiat Parkı Bungalov Evleri 2024 Fiyatları

2024 sezonunda geçerli olacak Gökçe Tepe Tabiat Parkı bungalov evlerinin günlük kiralama ücretleri belirlendi. Bu ücretler, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü tarafından açıklanmış olup KAR TUR TAŞ TURİZM İNŞ. TAAH.PETROL SAN.VE TİC.A.Ş. işletmesi tarafından uygulanmaktadır. Belirtilmelidir ki, fiyat değişiklikleri ve rezervasyon süreçleri ile ilgili hususlardan kampyerleri.org sorumlu tutulamaz. Gökçe Tepe Tabiat Parkı bungalov evleri 2024 fiyatları ise şu şekildedir:

  • 2 yataklı bungalov ev günlük kiralama ücreti: 775₺
  • 3 yataklı bungalov ev günlük kiralama ücreti: 1.150₺
  • 5 yataklı bungalov ev günlük kiralama ücreti: 1.900₺

İlginizi çekebilecek konular

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler