Bim Tavuk Fiyatı 2024 Ne Kadar? Bim Bütün Tavuk Fiyatları

Bim tavuk fiyatı ne kadar oldu? 2024 Bim mağazaları, ucuzlukları ile ön plana çıkan ve özellikle kaliteli ürünü ucuz fiyata satmalarıyla meşhur bir market. Bu sebeple biz de Bim tavuk fiyatı ne kadar oldu, kaçtan satılıyor hepsini inceledik ve araştırdık.

Bim tavuk fiyatı 2024, tüketiciler tarafından merak ediliyor. Kırmızı et fiyatlarındaki artış sebebiyle tüketiciler, daha çok artık beyaz et tüketimine odaklanmış durumda. Hem fiyatların uygun olması, hem de zengin bir besin kaynağı olması sebebiyle tavuk ürünleri çok tercih ediliyor. Bim ucuzluk marketlerinde de Bim tavuk fiyatları ucuz olması sebebiyle tercih ediliyor. Ayrıca birçok çeşit de mevcut.

Bim tavuk fiyatları 2024 yılında elbette artış gösterdi. Kelimenin tam anlamıyla bir zam fırtınasının ortasında kalmış durumdayız. Bu sebeple Bim tavuk fiyatları da her geçen gün değişikliğe uğruyor ve bu değişiklik anında fiyatlara yansıyor. Bim bütün tavuk fiyatı, bim baget fiyatı, bim kanat fiyatı ve bim incik tavuk fiyatı çok merak edilen tavuk çeşitlerinden sadece birkaç tanesi.

BİM Tavuk Fiyatı 2024

BİM tavuk fiyatları ile ilgili en güncel ve doğru bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Malum olduğu üzere tavuk, kırmızı et ürünlerine daha ekonomik bir alternatif durumunda. BİM ise, pek çok marketten daha uygun fiyatlı bir tercih. Bu tercihin sebebi, kırmızı et fiyatlarının yüksek olması ve Bim marketlerinde tavuk fiyatlarının oldukça düşükten satılıyor olması da gösterilebilir.

Bu yazımızda ise BİM tavuk fiyat araştırması yapanlar için en son bilgileri bir araya getirdik.

BİM Tavuk Fiyatı Ucuz mu?

Bu ürün grubunun fiyat bilgisi zamlara, ülkenin ekonomi durumuna göre değişiyor. Tabii ki hangi BİM mağazasından alışveriş yaptığınız da önem taşıyor. Aynı ürünü her BİM’de farklı fiyata görmeniz mümkün. Bu nedenle alışveriş yapmadan önce mağazalardaki fiyatları mukayese etmek önem taşıyor.

BİM Tavuk Fiyatı Ne Kadar? 2024

Aşağıda yer alan fiyatların her zaman değişkenlik gösterebileceğini unutmayın. Fiyatlar hakkındaki görüşlerinizi veya varsa yanlış bilgileri bizimle paylaşabilirsiniz.

Sitemiz her zaman en doğru ve güncel bilgiyi paylaşma ilkesiyle hareket eder. Bu nedenle içeriklerimiz detaylı bir araştırma sürecinden geçilerek hazırlanır. Yine de güncel fiyatlar sürekli değiştiği için yanlış fiyat bilgisiyle karşılaşmanız mümkündür. Bu gibi durumlarda ilgili yanlış fiyatı bize bildirerek düzeltilmesini talep edebilirsiniz. Bim tavuk fiyatı 2023 güncel liste alttaki gibidir.

  • 1 kg tavuk pirzola: 23,90 TL
  • 1 kg tavuk but: 20,90 TL
  • 1 kg tavuk piliç: 28,50 TL
  • 1 kg bütün tavuk göğsü: 18,90 TL
  • 1 kg piliç pirzola kelebek: 23,90 TL
  • 1 kg tüm poşet tavuk: 14,90 TL
  • 1 kg tavuk ızgara: 26,90 TL
  • 1 kg baget tavuk: 19,90 TL

BİM tavuk göğsü fiyatlarıBİM bütün tavuk fiyatı ve BİM tavuk döner fiyatı gibi konularda araştırma yapıyorsanız bize güvenebilirsiniz.

Karşılaştırma yapmanıza yardımcı olmak amacıyla zaman zaman çeşitli ürünlerle ilgili fiyat tabloları paylaşıyoruz. Bu listeleri hazırlarken güncel kaynaklardan faydalanıyor ve size en yeni bilgileri sunmaya özen gösteriyoruz. Bim tavuk fiyatı çok merak edilmişti.

Bim Tavuk Göğsü Fiyatı

1 kg bütün tavuk göğsü: 18,90 TL

BİM mağazaları ve çağrı merkezlerinden edindiğimiz bilgilere göre güncel fiyat listesi hazırlıyoruz. Farklı ürünlerle ilgili fiyat tablolarını da sitemizde görmek istiyorsanız yorum bölümünden bize bildirebilirsiniz.

BİM’in kendi sitesinde tavuk ürünleriyle ilgili fiyat bilgisine ulaşamadık. Cipsli tavuk, Antakya döner, mısır gevrekli tavuk gibi tarifler paylaşmışlar. Fakat özel olarak bu konuda bir fiyat bilgisi yok.

Biz de iş başa düştü deyip sizin için BİM çağrı merkezlerinden ve mağazalarından fiyat bilgisi aldık.

BİM; kırmızı ve beyaz et ürünlerinin İslâmî koşullara ve hijyen kurallarına uygun olarak hazırlandığını belirtiyor. Öte yandan dondurulmuş tavuk ve et ürünleri, yemek yapmaya vakti olmayanlar için de zamandan kazandırarak pratiklik sağlıyor. Sofraların vazgeçilmezi olan tavuk, BİM marketlerde kalite ve bütçe dostu fiyatlandırma ile kendine yer buluyor. Bim tavuk fiyatı.

Bim Tavuk Döner Fiyatı Ne Kadar?

yayınladığımız bu liste alışveriş planlaması yaparken size yardımcı olur. 2023 BİM tavuk fiyatları hakkında güncel bilgi almak için sitemizi takip etmeyi unutmayın. Ayrıca BİM çikolata fiyatları, BİM yumurta fiyatları gibi yazılarımızı da incelemek isteyebilirsiniz.

Hepimizin tek temennisi, market fiyatlarının en yakın zamanda tüketiciyi memnun edecek seviyeye gelmesi. Biz de ürün fiyatlarıyla ilgili yazılar yayınlayarak daha uyguna alışveriş yapmanız noktasında size yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Yalnızca gıda ürünleri değil, farklı ürün gruplarıyla ilgili güncel fiyat listeleri, yorumlar ve değerlendirmeler de sitemizde yer alacak.

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler