Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi Ulaşım Rehberi 2024

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'nde 2023 – 2024 Kayak Sezonu Başladı

Ardahan ilinde bulunan Yalnızçam Kayak Merkezi, yeni kayak sezonuna heyecanla giriş yaptı. Sömestr tatili döneminde yaşanan yoğunluk, keyifli bir kış tatilinin kapıda olduğunu gösteriyor. Yerli ve yabancı birçok kişi, Ardahan'ı ziyaret ederek Yalnızçam Kayak Merkezi'nde kızak, snowboard ve kayak yapma fırsatı buldu. Şehre uzak olmayan konumuyla, ailecek keyifli bir kayak tatili için Yalnızçam Kayak Merkezi'ni tercih edebilirsiniz. Kayak ya da snowboard yapmak istemeyenler ise kızak kiralayarak ya da kendi kızaklarını yanlarında getirerek eğlenceli bir zaman geçirebilirler. İşte 2024 Yalnızçam Kayak Merkezi ulaşım rehberi…

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'ne Ulaşım Rehberi

Yalnızçam Kayak Merkezi'ne şahsi araçla ulaşım oldukça kolaydır. Ardahan şehir merkezine sadece 22,3 kilometre uzaklıkta bulunan Yalnızçam Kayak Merkezi, Ardahan'ın merkezine bağlı Yalnızçam mevkiinde konumlanmıştır. Yalnızçam Kayak Merkezi'ne gelirken Ardahan – Ardanuç yolu takip edilerek, Yalnızçam mevkiine ulaşılabilir.

Eğer Trabzon ya da Rize üzerinden gelmiyorsanız, Göl'den Ardahan'a doğru ilerleyip Ardahan – Ardanuç yoluna sapmanız gerekmektedir. Yol boyunca ilerlerken sol tarafta Yalnızçam Kayak Merkezi sizi bekliyor olacaktır.

Güncel Konum Bilgisi: Yalnızçam Kayak Merkezi Konum

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'ne Toplu Taşıma Araçları İle Ulaşım

Yalnızçam Kayak Merkezi'ne toplu taşıma araçlarıyla ulaşım için belirli günlerde hizmet veren servisleri tercih edebilirsiniz. Ardahan Belediyesi tarafından Cumartesi ve Pazar günleri hizmet veren servis, Ardahan Belediye Binası önünde belirlenen saatlerde hareket etmektedir. Ayrıca, Yalnızçam Kayak Merkezi'nde yer alan Yalnızçam Otel önünden dönüş seferleri yapılmaktadır.

Güncel Konum Bilgisi: Yalnızçam Kayak Merkezi Konum

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'ne Şehirler Arası Otobüs İle Ulaşım

Şehirler arası otobüs seferleri de Yalnızçam Kayak Merkezi'ne ulaşım sağlayabileceğiniz bir diğer seçenektir. Ardahan Şehirler Arası Otobüs Terminali ile Yalnızçam Kayak Merkezi arasındaki mesafe 22,5 kilometredir. Her ilinden otobüs seferleri düzenlenen Ardahan Şehirler Arası Otobüs Terminali'ne geldikten sonra, (Cumartesi ve Pazar günleri) Ardahan Belediye binası önünden kalkan servisleri tercih edebilirsiniz.

Diğer ulaşım seçenekleri bulunmadığı için araç kiralama ya da taksi hizmetlerinden faydalanmanız gerekebilir.

Güncel Konum Bilgisi: Ardahan Şehirler Arası Otobüs Terminali Konum

Ardahan Yalnızçam Kayak Merkezi'ne Uçak İle Ulaşım

Ardahan'da havalimanı bulunmaması nedeniyle en yakın havalimanı, Kars Harakani Havalimanı olarak karşımıza çıkıyor. Yalnızçam Kayak Merkezi ile Kars Harakani Havalimanı arasındaki mesafe 115 kilometre olup, havalimanına gelir gelmez şehirler arası otobüslerle Ardahan'a geçiş yapabilirsiniz.

Dileyen misafirler VIP transfer hizmetlerini ya da araç kiralama seçeneklerini değerlendirebilirler. Otobüsle gelen ziyaretçilerin, yukarıda paylaşılan kayak merkezi servis gün ve saatlerine dikkat etmeleri önemlidir.

Güncel Konum Bilgisi: Kars Harakani Havalimanı Konum

Daha Fazlasını Keşfedin

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler