Orhaniye Bungalov Evleri – Orhaniye Denize Sıfır Bungalov Evler

Orhaniye'de Tatil Keyfi: Denize Sıfır Bungalov Evler

Orhaniye'deki En İyi Konaklama Seçenekleri

Muğla ilinin eşsiz güzelliklerinden biri olan Marmaris ilçesinde bulunan Orhaniye, Marmaris'in en popüler tatil beldelerinden biridir. Özellikle Kızkumu Plajı ile ünlü olan Orhaniye, Marmaris'e yolunuz düşerse mutlaka ziyaret etmeniz gereken bir destinasyondur. Doğal güzellikleriyle ön plana çıkan Orhaniye, çam ormanlarıyla çevrili muhteşem bir atmosfere sahiptir. Her zaman sakin bir denize sahip olan Orhaniye, tatil yapmak için son derece uygun bir seçenektir.

Orhaniye'de Denize Sıfır Bungalov Evler ve Konaklama Tavsiyeleri

Azra’s Bungalow Houses

Marmaris'e bağlı Orhaniye'de bulunan Azra’s Bungalow Houses, eşsiz deniz manzarasına sahip olup, restoran alanı ve ahşap bungalov evleriyle misafirlerine hizmet vermektedir. Uydu bağlantısı, özel plaj alanı, şezlong, şemsiye gibi olanakların yanı sıra 24 saat resepsiyon hizmeti sunan işletmede konforlu bir konaklama deneyimi sizi bekliyor.

Mavi Yengeç Bungalov Butik Otel

2013 yılında hizmete başlayan Mavi Yengeç Bungalov Butik Otel, Orhaniye'nin Kızkumu Plajı'na sadece 350 metre uzaklıkta konumlanmıştır. Denize sıfır bungalov evleri ve özel restoran alanıyla hizmet veren otel, dört mevsim boyunca misafirlerine kaliteli bir konaklama imkanı sunmaktadır.

Orhaniye İncir Bungalow

Orhaniye'nin Kızkumu Plajı'nda yer alan Orhaniye İncir Bungalow, okaliptus ağaçlarıyla çevrili doğal bir bahçeye sahiptir. Suit ve standart bungalov evlerin bulunduğu tesis, misafirlerine huzurlu bir tatil vadediyor.

Nehir Bungalov

Kızkumu Plajı'na sadece 5-10 dakikalık yürüme mesafesinde bulunan Nehir Bungalov, konuklarına özel kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri sunmaktadır. Aynı zamanda mangal alanı ve kurye hizmetiyle konforunuzu ön planda tutar.

Olive Tree BungalowsDenize sıfır konumuyla dikkat çeken Olive Tree Bungalows, özel plaj alanı ve doğal yaşam alanı sunmaktadır. Villa, suit oda ve bungalov seçenekleriyle misafirlerine benzersiz bir konaklama deneyimi sunar.

Özel İçerikler Burada: Diğer Yazıları Kaçırmayın

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

meritking meritking giriş kingroyal güncel giriş madridbet giriş kingroyal giriş
Tokat Vefat Edenler